Agrement HERĂSTRĂU:
• Plimbare
- Traversare Lac HERĂSTRĂU
• Închiriere bărci

TARIFE AGREMENT PE LACUL HERĂSTRĂU
Plimbare
HERĂSTRĂU cu vaporașul - Adult - 15 lei/cursă
Plimbare
HERĂSTRĂU cu vaporașul - Elev(7-14 ani) sau Pensionar* - 10 lei/cursă
Plimbare / Traversare copil sub 7 ani - GRATUIT
Plimbare
/ Traversare Persoană cu dizabilități (+ 1 însoțitor)* - GRATUIT
Traversare lac HERĂSTRĂU cu vaporașul - Adult - 10 lei
Traversare lac HERĂSTRĂU cu vaporașul - Elev(7-14 ani) sau Pensionar* - 5 lei
Închiriere bărci (maxim 4 persoane) - 10 lei / oră

*Copii cu vârsta între 7 și 14 ani trebuie să prezinte dovada calității de elev, având carnetul de elev ștampilat și semnat de către unitatea școlară de care aparțin. Persoanele care au calitatea de pensionar trebuie să prezinte casierilor noștri un talon de pensie pentru a beneficia de tarife reduse. De asemenea persoanele cu dizabilități trebuie să prezinte angajaților noștri un document în copie xerox și un CI din care să reiasă calitatea de persoană cu dizabilități, pentru a putea beneficia de gratuitate

Închiriere vaporaș - Mare (50-80 locuri)

Acces ștrand și băi - Adult 10 lei

Acces ștrand - Copil și Pensionar 3 lei

Acces sauna 10 lei

Baia Grivița
• Este situată în strada Sfinții Voievozi numărul 1, în apropiere de Piața Matache

Baia Giulești
• Este situată in Calea Giulești, numărul 240.

Ștrandul Giulești
• Este situat in Calea Giulești, numărul 240.
• Au fost luate toate măsurile necesare astfel încât toți vizitatorii să beneficieze de cele mai bune condiții, având în vedere că bazinul aflat în incintă dispune de o instalație de filtrare a apei. Programul zilnic la ștrandul Giulești este de la ora 08.00 până la 20.00. Tarifele de acces sunt de 10 lei pentru adulți, 3 lei pentru copii și pensionari. De asemenea, sunt disponibile peste 60 de șezlonguri care se pot închiria cu 10 lei /zi.
Arena Națională

 


Din luna septembrie 2011, Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București, administrează, temporar, Stadionul Arena Națională.
Pe noul stadion pot fi organizate evenimente sportive si nonsportive.
Cu o zi înainte și după organizarea evenimentelor, dar și în ziua desfășurării acestora, deciziile asupra activității din interiorul Arenei sunt luate doar de organizatori. Administrația Lacuri, Parcuri și Agrement București este cea care supraveghează și supervizează stadionul, din punct de vedere tehnic.
Stabilirea prețului și vânzarea biletelor pentru evenimentele desfășurate pe Stadionul Arena Națională intră doar în atribuțiile organizatorilor.
Conform deciziei acestora, biletele pentru evenimente pot fi achiziționate de la cele trei case, amplasate la intrările stadionului, situate pe Strada Maior Coravu, Bulevardul Basarabia și Strada Pierre de Coubertin, și/sau de pe internet, pe site-ul echipelor gazdă.
Stadionul Arena Națională a fost contruit pe 108.000 mp., înălțimea sa corespunde unui bloc cu șapte etaje și are o capacitate de 55.600 de locuri.
Dintre acestea peste 20.000 se regăsesc la tribuna I (unde sunt situate și 3610 locuri bussines), 270 au fost alocate persoanelor cu handicap, 364 dedicate presei scrise, audio si tv și 42 de loje. Arena deține 8 scări monumentale si 40 de evacuare. Suprafața acoperișului, care este retractabil, este de 9.650 mp, iar suprafața transparentă din policarbonat se întinde pe 4.000 mp. Construcțiile metalice cântăresc 2.500 tone, iar cablurile metalice 700 de tone. Au fost folosiți 67.000 metri cubi de structură beton armat, 25.000 de metri cubi de elemente prefabricate din beton și peste 7.000 tone armături.
Există o parcare subterană care deține 200 de locuri, iar suprateran pot fi parcate aproximativ 2.500 de autovehicule. Accesul în stadion se face prin 94 de intrări.


Programul de vizitare al stadionului Arena Națională :
Pentru vizite de minim 25 de persoane (din cadrul asociațiilor sportive, grupurilor școlare, licee, etc) - începand cu 1 iunie 2012.

DESCHIS: LUNI - VINERI 08.00 - 16.00
ÎNCHIS: SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ ȘI DE SĂRBĂTORI LEGALE
ÎNCHIS: Pe perioada desfășurării evenimentelor .
*Pentru vizite, vă rugăm să transmiteți o adresa scrisă cu cel puțin 4 zile înaintea vizitei, către office@alpab.ro în care să anunțați data vizitei și numărul de persoane.
*Vizitele la stadion sunt disponibile exclusiv în mod organizat, grupurilor de minim 25 de persoane și se adresează instituțiilor școlare sau sportive , în scop turistic sau cultural.